Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ.

Κόβουμε το βούτυρο σε κομμάτια και χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ μέχρι να ενωθούν.

Βουτυρώνουμε ένα μακρόστενο ταψί και στρώνουμε μέσα μια λαδόκολλα.

Ρίχνουμε το μίγμα και με μια σπάτουλα το απλώνουμε καλά.

Με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε μικρές τρύπες στην επιφάνεια.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150˚C, μέχρι να ροδίσει.

Χαράζουμε με ένα μαχαίρι με προσοχή γιατί είναι μαλακό, σε κομμάτια στο μέγεθος που θέλουμε.

Πασπαλίζουμε με ζάχαρη.

Τα αφήνουμε 15 λεπτά να κρυώσουν. 

Σερβίρουμε.

Καλή απόλαυση!

Το διαβάσαμε στο lenafusion.gr



Πηγή:bovary.gr