Το αγαπημένο στέκι των Αθηναίων υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες του με φρέσκια διάθεση, καινούργιες γεύσεις με μνήμες από μαμαδίστικη κουζίνα και επιλογές ελληνικών ποτών χαρίζοντας ξεχωριστές στιγμές σε όλη την παρέα.

Tο new age καφενείο-μεζεδοπωλείο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου, κοντά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και παρουσίασε το νέο του πρόσωπο στους λάτρεις της καλής ζωής.

Η καινούρια ταυτότητα του Σένιου δίνει μια νέα διάσταση στο παραδοσιακό μεζεδοπωλείο αφήνοντας στους επισκέπτες την αίσθηση της παλαιάς Αθήνας.

Διατηρώντας τη vintage αισθητική που τον ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, ο χώρος του προβάλλει ανανεωμένος με την ανοιχτή κουζίνα να κερδίζει μεμιάς το βλέμμα.

Την ίδια στιγμή τα μαρμάρινα τραπεζάκια και οι ξύλινες καρέκλες μυούν τον επισκέπτη στη ρετρό ατμόσφαιρα που τον χαρακτηρίζει.

Με νέο concept και διάθεση… α λα παλαιά, ο Senios υποδέχθηκε πριν λίγες μέρες τους φίλους του προσφέροντας ξεχωριστές στιγμές αφιερωμένες στο γνήσιο αθηναϊκό ευ ζην.

Πηγή:bovary.gr