Σατέν παντελόνια: τα έχεις δει στις πασαρέλες αλλά και να το υιθετούν οι fashionistas ανά τον κόσμο. Η τάση δεν εμφανίστηκε πρώτη φορά τώρα αλλά στη δεκαετία των 70ς με γυναίκες να φορούν παντελονια από μαλακά  μεταξωτά υφάσματα  και body σε βραδινές τους εμφανίσεις αλλά και chic looks. Φέτος, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά trend για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Στιλάτο αλλά και εξαιρετικά άνετο, μπορείς να το διαλέξεις σε ένα χρώμα παστέλ και να το συνδυάσεις με τα περισσότερα top που έχεις στην ντουλάπα σου.Ανακάλυψα μερικούς από τους πιο ωραίους συνδυασμούς σατέν παντελόνια ώστε δεις πως φοριέται με…άποψη!

Είναι ένα από τα πιο φινετσάτα υφάσματα και σε κάνει να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Το σατέν δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα και φέτος είναι η ώρα να το τολμήσεις!

@aninebing

To χρώμα είναι από τα βασικά στοιχεία εδώ και προτιμάμε pastel αποχρώσεις, ενώ ένα σακάκι στο ίδιο ύφος θα δώσει ακόμη πιο stylish look.

@anoukyve

Συνδύασε το με ένα πλεκτό top και sliders σε μία εμφάνιση που θα ανανεώσει τα city look σου. Δερμάτινη τσάντα και λεπτά κοσμήματα ολοκληρώνουν σωστά αυτό το σύνολο.

@albuslumen

Μinimal συνδυασμοί ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό το παντελόνι. Απλές στιλάτες γραμμές και κυρίως όχι υπερβολές. Κομψά κοσμήματα και flat shoes είναι η τέλεια πρόταση.

@damoe_store_official

Aν σκέφτεσαι να επενδύσεις σε ένα τέτοιο παντελόνι να θυμάσαι ότι ανήκει στα κομμάτια που φοριούνται για πάντα.Με μακριά σακάκια και σανδάλια είναι σύνολο που ξεπερνά τα trends της εποχής και έχει διαχρονική κομψότητα.

@florence.cools

Tα beige satin pants είναι τα πιο δημοφιλή και φοριούνται περισσότερο λόγο του χρώματος τους. Αν το συνδυάσεις με ένα long top στο ίδιο ύφος έχεις μία φιγούρα που δείχνει ψηλότερη με μία μόλις κίνηση.

@smythsisters

Ένα πουκάμισο και sneakers δίνουν σε αυτό το glam παντελόνι το casual twist που χρειάζεται για να το φοράς όλη μέρα.

Κάνε συνδυασμούς χρωμάτων αλλά κράτησε το ίδιο ύφασμα και στο top για μία αέρινη στιλάτη εμφάνιση στην πόλη.

Aν διαλέξεις γήινες αποχρώσεις θα το φοράς όλο τον χρόνο αφού το ύφος του είναι σωστό για όλες τις εποχές αν το συνδυάσεις με το σωστό top!





Πηγή:tlife.gr