Μια χαβανέζικη συνταγή με κόκκινο ρύζι, φρέσκο ψάρι, πολύχρωμα λαχανικά και dressing!

Τα υλικά είναι:

2 αγγούρια, μικρά, καθαρισμένα από φλούδια και σπόρους, κομμένα σε κύβους 1 εκ.

1/2 ανανά, καθαρισμένο και κομμένο σε κύβους 1 εκ.

2 πιπεριές τσίλι, μικρές, χωρίς σπόρους, ψιλοκομμένες

1 κρεμμύδι, κόκκινο, ψιλοκομμένο

2 κ.γ. αλάτι, χοντρό

110 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

250 γρ. μηλόξιδο

1 λίτρο νερό

350 γρ. κόκκινο ρύζι

σπορέλαιο, λίγο, για το τηγάνισμα + 1 κ.γ. για τον τόνο

4 φύλλα wonton, κομμένα σε 2 τρίγωνα το καθένα

2 αβγά, ελαφρώς χτυπημένα

60 γρ. γάλα σόγιας

1 κ.γ. mirin

2 κ.γ. σουσάμι, άσπρο + έξτρα, για το σερβίρισμα

2 κ.γ. σουσάμι, μαύρο + έξτρα, για το σερβίρισμα

400 γρ. τόνο, φιλέτο, (ποιότητα sushi), κομμένο σε κύβους 1 εκ.

3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες

200 γρ. λάχανο, κομμένο σε λεπτές λωρίδες

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr