Βραδιά γεμάτη διασκέδαση και νόστιμες γεύσεις για τους celebrities.

Μοναδικό new season party για το “Goya” Latino Gastrobar, το εντυπωσιακό hotspot των Νοτίων Προαστίων που υποδέχτηκε τη νέα σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Το “Goya Latino Gastrobar”, η αγαπημένη γαστρονομική συνήθεια της πόλης, άνοιξε τις πόρτες του για τη νέα σεζόν, παρουσία πολλών προσκεκλημένων και αγαπημένων φίλων του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Βασίλη Σταθοκωστόπουλου που υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας σε μια βραδιά όπου η διασκέδαση σε συνδυασμό με τη γαστρονομία ήταν για άλλη μια φορά εγγυημένη.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το νέου μενού του εστιατορίου με την υπογραφή του καταξιωμένου chef Πέτρου Συρίγου, που εξέπληξε τους εκλεκτούς καλεσμένους με τις εξαιρετικής ποιότητας γεύσεις, που περιλαμβάνουν ορεκτικά και κυρίως πιάτα, μυώντας τους επισκέπτες στην λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα.

Το όμορφο περιβάλλον του μαγαζιού σε συνδυασμό με τα πολύχρωμα διακοσμητικά στοιχεία, που παραπέμπουν σε τροπικό δάσος, το καθιστούν έναν χώρο ξεχωριστό και για άλλη μια χρονιά το φετινό «must go place» της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες…

Πηγή:gossip-tv.gr