Ποιο είναι το αποτύπωμα της πανδημίας στην ψυχική υγεία των νέων και πώς μπορούν να αναπτύξουν ψυχική ανθεκτικότητα ώστε να είναι σε θέση να διαχειριστούν τις δυσκολίες στη ζωή και την εργασία;

Το KMOΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας διοργανώνει διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Η ψυχική ανθεκτικότητα στη μετα-Covid εποχή», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 και ώρα 11:00 – 12:30 μέσω Zoom.

Στην εκδήλωση θα συζητηθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι νέες μετά την πανδημία, με έμφαση στις επιπτώσεις στην ψυχική τους υγεία, αλλά και οι βιώσιμες δεξιότητες που χρειάζεται να αναπτύξουν για να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου εργασιακού τοπίου.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ:

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η προεγγραφή σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Στους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Επαμεινώνδα Κουταβέλη στο email koutavelis.e@kmop.org ή στο τηλέφωνο 2103637547.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών δράσεων Erasmus+ “PAClife”, “SHOUT” και “Let’s Talk”, στις οποίες συμμετέχει το ΚΜΟΠ.

www.ertnews.grΠηγή ert.gr