Ο Τζο Μανγκανιέλο θα είναι ο νέος Deathstroke στην επερχόμενη ταινία του Μπάτμαν, όπως ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας DC Entertainment, Geoff Johns, μέσω της «The Wall Street Journal».

Στις 29 Αυγούστου ο Μπεν ‘Αφλεκ, ανέβασε ένα βίντεο στην σελίδα του στο Twitter, στο οποίο εμφανίζεται ο χαρακτήρας του Deathstroke, να πλησιάζει απειλητικά προς την κάμερα δίνοντας το στίγμα ότι ο Μπάτμαν στην επόμενή του περιπέτεια θα έχει να αντιμετωπίσει τον «χωρίς αμφιβολία, μεγαλύτερο δολοφόνο του κόσμου και μία από τις πιο θανάσιμες απειλές των ανθρώπων στον πλανήτη», όπως περιγράφεται ο χαρακτήρας του Deathstroke από την DC.

Ο μισθοφόρος του στρατού εμφανίστηκε παράλληλα με τον Μπάτμαν στα κόμικς, και έχει διασυνδέσεις με τους χαρακτήρες του Λεξ Λούθορ και την Talia al Ghul, την αιώνια εχθρό του Μπάτμαν μέσα στην μυστική κοινωνία των υπέρ-κακοποιών. Ο Deathstroke, όταν δεν φοράει τη μάσκα του κακού είναι γνωστός ως Slade Wilson (και δεν πρέπει να συγχέεται με τον Wade Wilson, γνωστό και ως Deadpool).

Κι ενώ ο Μπεν ‘Αφλεκ που θα σκηνοθετήσει τη νέα ταινία του Μπάτμαν δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας της, ο Μανγκανιέλο ξεκίνησε ήδη της προετοιμασίες για το νέο του ρόλο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ