Οι δηλώσεις του για σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας συζητούνται ιδιαίτερα. O Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν διστάζει να εκφράσει ανοιχτά την άποψη του και πολλές φορές να συγκρουστεί γι’αυτή. 

O βουλευτής της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη, σχολίασε, μεταξύ άλλων, και τα τηλεοπτικά δρώμενα και ειδικότερα τα ριάλιτι «Big brother», «Bachelor» και «GNTM», ενώ έδωσε συμβουλές στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Έχετε δει ποτέ το «Βachelor»;
Ναι. Από περιέργεια και για λίγα λεπτά, όπως κάνω σχεδόν με τα πάντα όταν προλαβαίνω. Ξεπερνά το «Βig Brother», με την έννοια ότι υποτιμά ακόμα περισσότερο την ανθρώπινη αξιοπρέπεια – γυναικεία και ανδρική. Διαπίστωσα, όμως, πως έχει και πιο κάτω – και αναφέρομαι στο φετινό «GNTM». Κρίμα, διότι υπάρχουν και ποιοτικά realities. Το «Μaster chef» δείχνει διαχρονικά τον δρόμο.

Μήπως σας ενοχλεί που κάποια προγράμματα είναι πια πολύ… ΛΟΑΤΚΙ;
Σάσα, σου θυμίζω πως έχω πρώτος προτείνει στον πρωθυπουργό να νομοθετηθεί ο πολιτικός γάμος μεταξύ ομοφύλων. Διότι η ισονομία είναι πράξεις, όχι λόγια. Όμως ο σεβασμός στη διαφορετικότητα δεν έχει καμία σχέση με αντιαισθητικά, σύγχρονα τσίρκα, που καταναλώνουν ανθρώπους για τα νούμερα.

Επειδή είστε και έμπειρος παρουσιαστής, ποια η γνώμη σας για την Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου;
Πρωινή ζώνη και μεσημεριανή ζώνη δεν προλαβαίνω να δω πια ποτέ, συνεπώς δεν έχω παρακολουθήσει νέα τους. Αν τσακώνονται, όπως μαντεύω από την ερώτηση, ως πιο «παλιός» πλέον, θα τους έλεγα να σκεφτούν πόσος από τον τσακωμό τους είναι πραγματικός και πόσος προϊόν της αναπαραγωγής που του κάνουν όσοι ζουν από αυτόν. Διότι, δυστυχώς, στην τηλεόραση, όπως και την πολιτική, λίγοι είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά. Οι πιο πολλοί επιζούν σαν τα όρνεα, κατασπαράσσοντας. Ας μην τους τρέφουμε άλλο.



Πηγή:tlife.gr