Ο Γιάννης Βασιλώττος ή αλλιώς ο Μπάμπης, ο γιός του κλαριντζή από τις «Άγριες Μέλισσες», βρέθηκε στο βράδυ της Τετάρτης, στο «The 2Night Show» και συστήθηκε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης με το δικό του ιδιαίτερο στυλ μίλησε για τα εφηβικά του χρόνια στη Ρόδο, την απόρριψη που βίωνε στις οντισιόν του μουσικού σχολείου που πήγαινε, την οικοδομή που δούλευε και τέλος την απόφαση του να τα παρατήσει όλα και να κυνηγήσει το όνειρο του στην Αθήνα. Ο Γιάννης εξηγεί πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός αλλά και πώς πήρε τον ρόλο που του ταιριάζει «γάντι» στις «Άγριες Μέλισσες». 

Για το μουσικό σχολείο και την… απόρριψη!

Ήμουν σε μουσικό γυμνάσιο και Λύκειο. Οι γονείς μου καμμία σχέση με τη μουσική. Ήμουν φάλτσος και δε με παίρνανε πουθενά, σε ομάδες στο σχολείο! Τελειώνω το σχολείο πάω στρατό και αρχίζω να δουλεύω πρωί στην οικοδομή και το βράδυ διανομές. Και λέω κάποια στιγμή γιατί να δουλεύω; Λέω στη μάνα μου φεύγω πάω στην Αθήνα να γίνω τραγουδιστής. Πήγα σε ένα μουσικό εργαστήρι.

Κάποια στιγμή όμως γνώρισα μια κοπέλα, τη Βίνα τη Σέργη, γίναμε ζευγάρι και ήταν αυτή  που με παρότρυνε να γίνω ηθοποιός. Θα τη ευγνωμονώ για πάντα! Εγώ να φανταστείς μέχρι τα 23 δεν είχα πάει ούτε θέατρο. Πάω στη Δραματική Σχολή και τελικά συνειδητοποιώ ότι αυτό ήταν που ήθελα να κάνω να γίνω ηθοποιός!

Για τις Άγριες Μέλισσες:

Με παίρνουν τηλέφωνο πάω στο καστ και ο ρόλος μου ήταν άλλος. Να κάνω τον Ιορδάνη. Φεύγοντας μου λένε θα συνεργαστούμε. Εγώ άργησα να το αποφασίσω… Τελικά όταν το αποφάσισα είχαν πάρει άλλον για το ρόλο. Κάποια στιγμή όμως με ξαναπήραν για το ρόλο του Μπάμπη. Με τον “πατέρα” μου  τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, με το που γνωριστήκαμε μιλάγαμε σαν να γνωριζόμασταν χρόνια…Έχουμε γίνει φίλοι. Πάω σπίτι του. Έχω γνωρίσει το παιδί τη σύζυγό του!



Πηγή:tlife.gr