Ο αγιορείτικος γαλέος σαγανάκι, είναι μια εξαιρετική συνταγή του Αρχιμάγειρα του Όρους, Μοναχού Επιφάνιου Μυλοποταμινού, την οποία αξίζει να δοκιμάσετε τόσο για την πλούσια γεύση του, όσο και για τη θρεπτική του αξία.

Ο αγιορείτικος γαλέος σαγανάκι, είναι μια συνταγή που θα σας βοηθήσει σίγουρα να εντάξετε τα ψάρια στο εβδομαδιαίο διαιτολόγιο μικρών και μεγάλων. Άλλωστε, τα ψάρια περιέχουν υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, ισάξια με αυτή του κρέατος, με μικρότερο όμως ποσοστό κορεσμένου λίπους. Αντ’αυτού, περιέχουν τα πολύτιμα ω-3 λιπαρά οξέα, τα οποία προσδίδουν ως επί το πλείστον και την υψηλή διατροφική τους αξία. Τα υλικά που θα χρειαστούμε για να φτιάξουμε 3-4 μερίδες γαλέο σαγανάκι είναι.

Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr

To άρθρο O Μοναχός Επιφάνιος φτιάχνει το πιο ανατρεπτικό και υγιεινό σαγανάκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Πηγή:newsit.gr