Ας το παραδεχτούμε: οι midi skirts έκαναν τις φούστες ξανά επίκαιρες και cool.

Mετά τις denim, ακολούθησαν οι μίνι φούστες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια θέση στην ντουλάπα κάθε ενημερωμένης γυναίκας που παρακολουθεί τις τάσεις. Στη συνέχεια, είδαμε μακριές φούστες από ζέρσεϊ που διεκδίκησαν την δική τους θέση στο προσκήνιο, όμως απέτυχαν.

Σ’ αυτό το σημείο, χρειαζόταν μια φρέσκια και ανανεωμένη ματιά στο πιο θηλυκό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Τότε είναι που επέστρεψαν οι μίντι.

Άνετες, κολακευτικές, από ελαφριά και δροσερά υφάσματα που κινούνταν με χάρη και με τα πιο πρωτότυπα τυπώματα και μοτίβα. Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να τις φορέσουν όλες, μα όλες οι fashionista.

Το Ιnstagram γέμισε με λευκά και μαύρα πουά και navy χρώματα, χάρη σε brands όπως Realisation Par και Rouje, που ήταν αδύνατο να μην εμφανιστούν στην οθόνη μας. Πλέον μπορούμε κι επίσημα να μιλήσουμε για ένα κλασικό και απαραίτητο κομμάτι, για μια κομψή (και σίγουρα επιτυχημένη) εμφάνιση.

Τα νέα σχέδια για το φθινόπωρο έρχονται σε πιο ζεστές υφές και σκούρες αποχρώσεις, με πιο αυστηρά και εκλεπτυσμένα print.

 

 

Kαρό, animal, ασύμμετρες, φλοράλ, δερμάτινες, τζιν, oι ωραιότερες μίντι φούστες για το φθινόπωρο είναι εδώ.

Φέτος τις φοράμε με δερμάτινες μπότες με σταθερό τακούνι, slouchy, με ιδιαίτερα καλσόν και γόβες με αστραφτερές λεπτομέρειες, μοκασίνια και loafers και φυσικά, με τα πιο άνετα trainers μας.

Topshop



Πηγή:bovary.gr