Σάββατο και είσαι σπίτι χαλαρώνεις ή ετοιμάζεσαι για απόδραση σε μία παραλία! Κάθε Σάββατο, εδώ στην αγαπημένη σου fashion στήλη σου ετοιμάζω ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με τις πιο ωραίες instagram pics που είδαμε όλη την εβδομάδα από τις διάσημες. Που πήγαν, τι φόρεσαν, τι πόσταραν, χαλάρωσε στον καναπέ σου και πέρασε ένα χαλαρωτικό μεσημέρι με τις celebrities και πάρε και μερικά styling tips!

@despo1navandi

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ και η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με υπέροχο κόκκινο bikini και…υπέροχο σώμα!Τo κόκκινο χρώμα είναι μία sexy επιλογή για την παραλία και ταιριάζει στις μαυρισμένες επιδερμίδες!

@chiaraferragni

Η Chiara Ferragni επιλέγει ένα φόρεμα με το χαρακτηριστικό print των Rolling Stones και ετοιμάζεται για έξοδο ενώ το συνδυάζει με tiny bag και πολλά χρυσά κοσμήματα!Σε αυτή την εμφάνιση ξεχωρίζω το bow clip που έχει προσθέσει στα μαλλιά της και είναι τέλειο!

@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να μας αποχαιρετήσει και επιλέγει για τις τελευταίες της εμφανίσεις εντυπωσιακά look όπως αυτό το υπέροχο φόρεμα Spiros Stefanoudakis σε κίτρινη απόχρωση που της πάει πάρα πολύ!

@kimkardashian

Η Kim Kardashian ανέβασε μία φωτογραφία από τις περσινές της διακοπές και μας θυμίζει beach look που δίνουν summer tone στις εμφανίσεις μας όπως αυτό με τα digital prints που φοράει και της πάει πάρα πολύ!

@vikykaya_

H Βίκυ Καγιά μαζί με την Ζενεβιέ και look που αξίζει να φορέσεις και εσύ στην πόλη το καλοκαίρι!Aέρινο παντελόνι και πουκάμισο για την Βίκυ που το συνδύασε με sliders ενώ η Zενεβιέ σεταρει kimono dress με sneakers!

@tatianastefanidou

H Τατιάνα Στεφανίδου ποζάρει με ένα υπέροχο floral φόρεμα και mules!Κομμάτι κλειδί για τώρα αφού με ένα τέτοιο φόρεμα πας παντού από το γραφείο σου μέχρι και σε ένα επίσημο κάλεσμα.

@sofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα έχει πάντα stylish look όπως τώρα που φοράει ένα maxi φόρεμα με statement μανίκια και sneakers για καλοκαιρινή βόλτα με style και άνεση.

@alexachung

Η Alexa Chung με το ρομαντικό της ύφος μπορεί να ξεχωρίζει με κάθε της επιλογή! Σήμερα την διάλεξα για αυτό το φανταστικό φόρεμα σε κίτρινο χρώμα που κανείς δεν θα το φορούσε για βόλτα με ποδήλατο αλλά η Αlexa το κάνει να δείχνει απόλυτα στιλατο!

@chrismpo

H Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στην Σαντορίνη και φόρεσε ενα άερινο floral σύνολο με crop top και maxi φούστα που δείνχει απλά τέλειο πάνω της!Τα αέρινα ρούχα το καλοκαίρι δίνουν extra styling πόντους και κυρίως βολεύουν αφάνταστα!

@oliviapalermo

Η chic πρόταση της ημέρας από την Olivia Palermo η οποία φοράει πουά φούστα και πουκάμισο με bow δέσιμο που είναι απόλυτα στιλάτο και αποτελεί και office look αν θες για την εβδομάδα που έρχεται.





Πηγή:tlife.gr