Η καλύτερη τεχνική για να έχεις πάντα θετική ενέργεια είναι να τη δημιουργείς με το να κάνεις ωραίες σκέψεις, καλές πράξεις και ζώντας μια θετική ζωή.

Ανθρωποι με αρνητική ενέργεια είναι αυτοί που σκέφτονται διαρκώς αρνητικά, απαντούν συνέχεια αρνητικά στις προτάσεις σου, σε αποτρέπουν από το να κάνεις κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο, σε κρατούν στο ίδιο σημείο ή και σε γυρίζουν πίσω.

Είναι αυτοί που γκρινιάζουν όλη την ώρα, μιλάνε μόνο για τα προβλήματά τους αντί να χαμογελάσουν για τα καλά και γενικώς είναι άνθρωποι που πρέπει να αποφεύγεις να τους έχεις δίπλα σου.

Γι΄ αυτό και όλοι θέλουμε να βρισκόμαστε κοντά σε ανθρώπους που εκπέμπουν ηρεμία, γαλήνη, αγάπη. 

Ολοι οι άνθρωποι εκπέμπουμε μία ενεργειακή αύρα, η οποία ανάλογα με τον τρόπο σκέψης μας και το πώς βλέπουμε τους συνανθρώπους μας, είναι φωτεινή ή σκοτεινή.

Αν ένας άνθρωπος είναι αισιόδοξος κι εκπέμπει αισιοδοξία και θετική ενέργεια, τότε έλκει θετικά πράγματα στη ζωή του. 

Σκέψου πώς κάθε φορά που κάνεις μια απαισιόδοξη σκέψη, κάθε φορά που μπλέκεσαι σε ανούσιες καταστάσεις όπως είναι το κουτσομπολιό, οι διαπληκτισμοί, οι συζητήσεις για όσα σου λείπουν, τότε έλκεις γύρω σου αρνητικές καταστάσεις και ανθρώπους. 

Αν μάθεις να αντιμετωπίζεις τις κακές στιγμές και αρχίζεις να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων, τότε θα απαλλαγείς από την αρνητική ενέργεια.Πηγή:bovary.gr