Η Φαίη Σκορδά, έχοντας περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι με τα παιδιά της και τον σύντροφο της Νίκο Ηλιόπουλο, ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας, μέσα, από την συχνότητα του Αnt1, λέγοντας την πρώτη καλημέρα, τη Δευτέρα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στο πλευρό της η όμορφη οικοδέσποινα του Πρωινού εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που είναι στο πλάι της τα τελευταία χρόνια, θα βρίσκονται δύο νέα πρόσωπα η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος. Μαζί τους η Φαίη Σκορδά θα σχολιάζει τα θέματα της ημέρας με ανατρεπτική προσέγγιση, θετική ενέργεια και πολύ χιούμορ.

Η Φαίη με τη νέα της ομάδα έκανε πρόβες και ιδού το βίντεο

Η σέξι Κόνυ Μεταξά σε έναν νέο ρόλο, διαφορετικό θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο τηλεοπτικό στίβο παίρνοντας θέση ως πανελίστρια. ‘Εχοντας ξεκινήσει τις πρόβες τους για την εκπομπή, η νεαρή τραγουδίστρια απαντά με χιούμορ, απευθυνόμενη, στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου.

Η Φαίη Σκορδά με την παρέα της ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, προκειμένου να κερδίσει την πρώτη θέση, στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Καλή αρχή Φαίη !Πηγή:tlife.gr