Ακολουθώντας τις επιταγές του…mix it, η NIVEA καινοτομεί για ακόμα μια φορά και δημιουργεί τη νέα σειρά NIVEA Soft Mix It Limited Edition που μας δίνει την δυνατότητα να «παίξουμε», να συνδυάσουμε και να φτιάξουμε το δικό μας άρωμα που θα ταιριάζει με κάθε μας διάθεση!

Το άρωμα της αγαπημένης μας κρέμας, μας ακολουθεί όλη την ημέρα.

Γίνεται ένα με την φυσική μυρωδιά του σώματος μας και με τον καιρό γίνεται το δικό μας χαρακτηριστικό άρωμα. Είναι αυτό το άρωμα που είναι τόσο οικείο, τόσο γνώριμο που δύσκολα το αποχωριζόμαστε και το αλλάζουμε.

Έρχονται όμως στιγμές, που ψάχνουμε αυτό το κάτι ξεχωριστό από την κρέμα μας. Ψάχνουμε κάτι που να ταιριάζει με την διάθεσή μας… Κάποιες φορές θέλουμε κάτι πιο χαριτωμένο κι ανάλαφρο, άλλες φορές κάτι που να ταιριάζει στη ρομαντική μας διάθεση…Και κάποιες φορές, τα θέλουμε όλα!

Μα γίνεται να τα έχουμε όλα; Κι όμως γίνεται! 

Η νέα σειρά NIVEA Soft Mix It Limited Edition είναι εδώ και μας χαρίζει περισσότερους από 25 πιθανούς συνδυασμούς αρωμάτων για να δημιουργήσουμε τη δική μας κρέμα με το άρωμα που αναζητάμε σε κάθε ξεχωριστή μας στιγμή. Ένα άρωμα που θα ταιριάζει με κάθε μας διάθεση όπου και να είμαστε ό,τι και να κάνουμε!

Η κλασσική NIVEA Soft εμπλουτίζεται με τρία νέα αρώματα, τόσο διαφορετικά και υπέροχα από μόνα τους αλλά ταυτόχρονα τόσο εκπληκτικά όταν…συνδυάζονται όλα μαζί!

Η NIVEA μας δίνει, για ακόμα μια φορά, αυτό το κάτι παραπάνω, και μας επιτρέπει να επιλέξουμε την κρέμα που ταιριάζει καλύτερα στην εκάστοτε διάθεσή μας και αν νιώθουμε αρκετά… δημιουργικές μπορούμε να ταιριάξουμε τα αρώματα από τις τέσσερεις κρέμες και να φτιάξουμε το δικό μας μοναδικό άρωμα «παίζοντας» με περισσότερους από 25 πιθανούς συνδυασμούς! Πηγή:bovary.gr