Ο Φίλιππος και η Nina Flohr απολαμβάνουν τις πρώτες τους ημέρες… ως παντρεμένοι! Ο γοητευτικός γιος του τέως βασιλέως Κωνσταντίνου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του και πανέμορφη κληρονόμο, στο St. Moritz, το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. 

Στον πολιτικό γάμο του ζευγαριού παρέστησαν ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της Νina-Nastassja Flohr και Ελβετός επιχειρηματίας, Thomas Flohr, σεβόμενοι πάντα τις υγειονομικές οδηγίες του Ελβετικού κράτους. (Διάβασε εδώ την ανακοίνωση του γάμου τους)

Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας βρήκε έναν αληθινό και άδολο έρωτα στο πρόσωπο της καλλονής Ελβετής Nina Flohr. Ο Φίλιππος μπορεί να έχει ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια από τα media Μεγάλης Βρετανίας και ΗΠΑ ως το απόλυτο it boy και να θεωρείται ως ο τελευταίος περιζήτητος single αριστοκράτης των ευρωπαϊκών οίκων, αλλά ο 34χρονος γαλαζοαίματος έρχεται να τους διαψεύσει όλους.

Το love story του νεόνυμφου ζεύγους:

Ο βενιαμίν της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας διατηρούσε για πολλά χρόνια σχέση με την άκρως γοητευτική και πάμπλουτη κληρονόμο Nina Flohr, λίγο πριν ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο. Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δύο ερωτευμένοι νέοι, αυτό είναι κάτι που πιθανότατα ελάχιστοι γνωρίζουν. Ο φειδωλός στις δηλώσεις του Φίλιππος φροντίζει να κρατά τα ιδιωτικά του επτασφράγιστο μυστικό. Πάντως, η σχέση του με την Nina φαίνεται ότι είχε από την αρχή τις ευλογίες της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, διαφορετικά οι δυο τους δεν θα τολμούσαν τη δημόσια εμφάνιση στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Ποια είναι η Nina Flohr

Η σύζυγος του Φιλίππου είναι μία γυναίκα δραστήρια και χειραφετημένη, η οποία έχει επιλέξει να ζει ως σύγχρονος νομάς μεταξύ Αμερικής, Μοζαμβίκης και Μεγάλης Βρετανίας. Κόρη του Thomas Flohr, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της VistaJet, και της Katharina Flohr, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια του περιώνυμου οίκου Faberge, ενώ για ένα φεγγάρι υπήρξε fashion director στα ξεκινήματα της Vogue Hellas, η αεικίνητη 33χρονη έχει αναλάβει creative director στην πατρογονική επιχείρηση – και μάλιστα, καυχιέται γι’ αυτό.

Βέβαια, το μέχρι σήμερα το μεγάλο έργο ζωής της είναι το Kisawa, ένα exclusive resort και περιβαλλοντικό καταφύγιο στις ακτές της Νοτιοανατολικής Αφρικής, στη Μοζαμβίκη. Φυσικά, όποιος ρίξει έστω μία κλεφτή ματιά στην απερίγραπτη ομορφιά του τοπίου και του resort οφείλει να συγκινηθεί. Η σύζυγος του Φιλίππου έχει βρει την γαλήνη, την ηρεμία και ένα πολύ προσωπικό καταφύγιο σε αυτό τον τόπο.

Με τον πατέρα της Thomas Flohr

Φωτογραφίες: Instagram

Με πληροφορίες από το περιοδικό GalaΠηγή:tlife.gr