Ομορφιά, ευεξία, περιβάλλον, μόδα και τέχνη. Όλα όσα είναι η AVEDA σε ένα ξεχωριστό PR Event στο Different Beast.

Με αφορμή το λανσάρισμα της μάρκας AVEDA στη χώρα και το άνοιγμα του πρώτου AVEDA TEO κομμωτηρίου στην Ελλάδα, στις 26 Μαρτίου έγινε μια όμορφη σύζευξη του γνωστού cruelty free και φυσικού brand σε μια από τις πιο επιτυχημένες brancherie της Αθήνας, το Different Beast.

Η απόλυτη ένωση ομορφιάς και wellness δόθηκε απλόχερα σε beauty editors και bloggers, ο οποίες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν με όλες τους τις αισθήσεις τα προϊόντα της μάρκας και ταυτόχρονα να γευτούν τις νοστιμιές εμπνευσμένες από τα συστατικά της Aveda που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για αυτές.

Το Different Beast είχε διακοσμηθεί έτσι ώστε να θυμίζει περίπατο στο τροπικό Μπαλί, παρασύροντας τις παρευρισκόμενες σε ένα νοερό εξωτικό ταξίδι αν και μια ανάσα μακριά από το κέντρο της πόλης.  Εκεί η Τζόη Πετρογιαννοπούλου, Brand Manager AVEDA, μαζί με τον Χρήστο Μπαϊραμπά, Education Manager AVEDA και την Αργίνη Βαλλή, Senior Product Manager AVEDA, υποδέχθηκαν τις καλεσμένες και τις προσκάλεσαν σε ένα ταξίδι γνωριμίας με την AVEDA που, όπως μας έμαθαν, σημαίνει «γνώση του όλου».Πηγή:bovary.gr