Ο εφοπλιστής πατέρας του πρώην παίκτη ριάλιτι που συνελήφθη για την ενέδρα με πυροβολισμό εναντίον 32χρονου σε μάντρα στο Περιστέρι το απόγευμα της Τρίτης μίλησε σήμερα τηλεφωνικά στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. (Δες εδώ όλο το ρεπορτάζ)

«Αυτό που θα σας πω, με σιγουριά, είναι ότι ο γιος μου δεν πυροβόλησε, δεν είχε όπλο, ούτε ξυλοκόπησε κάποιον. Ούτε ο βοηθός που ήταν μαζί, που είχαν βάλει χρήματα σε φακέλους για να πληρώσουν υποχρεώσεις της εταιρίας. Πέρασε από εκεί γιατί ήθελε να αφήσει το αυτοκίνητό του προς πώληση, ήθελε να αγοράσει ένα άλλο. Τώρα, τι ακριβώς έχει συμβεί στη συμπλοκή, ειλικρινά θέλω να πιστέψετε ότι δεν το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ο γιος μου δεν ακούμπησε κανέναν, δεν είχε όπλο» είπε αρχικά ο εφοπλιστής.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι γνωστός του γιου μου το παιδί στη μάντρα και πήγε το αυτοκίνητό του να το αφήσει για να το φωτογραφίσουν προς πώληση. Ούτε γνωρίζω για το παλικάρι που χτυπήθηκε, και θα δείτε ότι θα αποδειχτεί. Ο έτερος που συνελήφθη είναι υπάλληλος της εταιρίας, είναι συγγενής μας, τακτοποιούσε στους φακέλους χρήματα για να τακτοποιήσει υποχρεώσεις. Από εκεί και μετά σας λέω υπεύθυνα και θα το δείτε ότι ο γιος μου δεν κρατούσε κανένα όπλο, δεν οπλοφορούσε».

Δες όλα όσα είπε στο T-Live στο παρακάτω βίντεο:Πηγή:tlife.gr