Κλασσική αυστραλιανή γλυκιά συνταγή.

#tsoulotip: Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει πολύ καλά πριν το βουτήξουμε στη σοκολάτα.

ΥΛΙΚΑ
Για το κέικ:

200 γρ. αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του

130 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

130 γρ. ζάχαρη άχνη

120 ml γάλα, πλήρες

4 κ.σ. κακάο

3 αυγά, medium

½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για την επικάλυψη:

400 γρ. ζάχαρη άχνη

300 γρ. καρύδα, τριμμένη

120 ml βραστό νερό

30 γρ. κακάο

1 κ.σ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr