Σε τηλεοπτικό θρίλερ εξελίσσεται η παρουσία ή όχι της Ραχήλ Μακρή στο J2US, του Νίκου Κοκλώνη! Μετά το σούσουρο που έγινε με τις αναρτήσεις για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, η πρώην βουλευτής έπαθε τροχαίο και με αφορμή τον τραυματισμό της στο πόδι, το προηγούμενο Σάββατο δεν ήταν στο show και παρτενέρ του Ηλία Βρεττού ήταν η Ευριδίκη Βαλαβάνη!

Χθες η γνωστή πολιτικός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αρτ fm, ξεκαθάρισε ότι το ερχόμενο Σάββατο θα είναι στο show. Το ΤLIFE, επικοινώνησε σήμερα το πρωί (Τρίτη 27/10) με την Ραχήλ Μακρή, η οποία φανερά εκνευρισμένη, μας είπε ότι είναι στο γραφείο της και έχει τόσες πολλές δουλειές που δεν μπορεί να ασχοληθεί με το J2US, χωρίς να θέλει να απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.

 

Προφανώς μέσα σε αυτό το 24ωρο η Ραχήλ Μακρή ενημερώθηκε ότι δεν θα είναι στο μουσικό σόου του OPEN και έτσι εξηγείται η αντίδρασή της. Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΤLIFE, η θέση της Ευριδίκης Βαλαβάνη είναι κάτι παραπάνω από μόνιμη και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε εκείνη στο πλευρό του Ηλία Βρεττού!Πηγή:tlife.gr