“Πιστεύω πως η μεγαλύτερή μου ανακάλυψη στο lockdown ήταν το πόσο πολύ που έχει λείψει όλη αυτή η ιεροτελεστία του να ετοιμάζομαι. Πήγα από το να κάνω μακιγιάζ για το κόκκινο χαλί και τα events στο να μην κάνω τίποτα για τον εαυτό μου! Παίρνοντας αυτό ως δεδομένο είναι φροντίδα για μένα ακόμη και το να βάζω highlighter και ένα κόκκινο κραγιόν και να πηγαίνω στο μανάβικο- ακόμη και αν κανείς δεν μπορεί να το δει κάτω από τη μάσκα μου. Εμένα με κάνει να νιώθω όμορφη και με συνεπαίρνει!”. 

Αυτό είπε η Zöe Kravitz στην συνέντευξή της στην Vogue και δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο! Βεβαίως, η ίδια δεν έμεινε σε αυτά αλλά έδωσε και μερικά ακόμη tips που λειτουργούν ως mood boosters για όλο αυτό το διάστημα που είμαστε κλεισμένες στο σπίτι!

“Όταν φοράς πολύ ένα άρωμα, αυτό το άρωμα γίνεται μέρος σου! Είναι πολύ inspiration και έχει fun το να φοράς το άρωμά σου και να αισθάνεσαι ο εαυτός σου, ακόμη και αν δεν πρόκειται να βγεις από το σπίτι! Το tip μου είναι: ψέκασέ το στον αέρα, δημιούργησε ένα αρωματικό σύννεφο και πέρασε μέσα από αυτό!”. 

Τέλεια και τα δύο και θα τα υιοθετήσουμε asap!

 

To άρθρο H Zöe Kravitz έχει αυτό το πολύ ωραίο beauty tip για να νιώθουμε τονωμένες όσο είμαστε στο σπίτι! δημοσιεύτηκε στο TLIFE .Πηγή:tlife.gr