Έτσι ακριβώς όπως την περιμέναμε!

Το 2020 για πολλούς δεν ήταν η χρονιά που περίμεναν με αγωνία και λαχτάρα. Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού άλλαξε τις ζωές όλων μας, όμως δεν ήταν αυτό το μόνο αρνητικό της χρονιάς αυτής. Το 2020, έφερε απρόσμενους θανάτους, αλλά και δυσκολίες σε ανθρώπους που ούτε τις φανταζόμασταν. Αρκετοί άνθρωποι επλήγησαν από την πανδημία τόσο σε επίπεδο υγείας, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και γιατί η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry να αποτελούν εξαίρεση; Όλοι πίστεψαν πως με το βήμα της αποχώρησης στις αρχές της νέας χρονιάς όλα θα άλλαζαν προς το καλύτερο, όμως και πάλι τα media δεν σταμάτησαν να τους κυνηγάνε. Το πιο άσχημο συμβάν ωστόσο που δεν μάθαμε τότε αλλά μόλις πριν έναν μήνα, ήταν η αποβολή της Meghan Markle στο δεύτερο παιδάκι της με τον Harry.

Με μια ανοιχτή επιστολή προς τους New York Times, η δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε στις απώλειες μας, αποκαλύπτοντας πως τον Ιούλιο κι εκείνη είχε μια σημαντική απώλεια, αφού έχασε το μωράκι της. Η Meghan όμως επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ. Στην πρώτη της εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της αποβολής, ήταν απλά θεά. H Meghan Markle απέτισε φόρο τιμής σε όσους έχουν κάνει τη διαφορά κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού κατά τη διάρκεια του CNN Heroes: An All-Star Tribute.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή:gossip-tv.gr