Την ίδια μέρα, η ίδια έδωσε και έναν πολύ δυνατό λόγο, όπου τόνισε ότι, όλοι έχουμε να ξεφύγουμε από ανυπόφορες καταστάσεις, ακόμα και αν αυτό φαίνεται απίθανο: «Θυμάμαι, όταν ήμουν ακόμα ένα μικρό κορίτσι κι έβλεπα τηλεόραση, παρακολουθούσα όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο και, ειλικρινά, καμιά φορά αισθανόμουν ακόμα και απόγνωση. Όταν έρχεσαι συνεχώς αντιμέτωπος με τον αρνητισμό, αυτό μπορεί να σε καταβάλει, να σε κάνει να νιώθεις αδύναμος, χαμένος, μπερδεμένος και ότι δεν ανήκεις πουθενά. Και είμαι σίγουρη ότι, αυτή τη στιγμή μας παρακολουθεί ένα νέο κορίτσι ή αγόρι και σκέφτεται ακριβώς το ίδιο πράγμα».

 

Στη συνέχεια, πρόσθεσε «Σ’ έναν κόσμο που μπορεί να μοιάζει επιθετικός και επικίνδυνος, πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα να τον αλλάξετε. Διότι, είτε είστε εδώ στη Νότια Αφρική, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τις Ηνωμένες Πολιτείες ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, έχετε μέσα σας τη δύναμη να αλλάξετε τα πράγματα. Και αυτό ξεκινά με τον τρόπο που επικοινωνείτε ο ένας με τον άλλον»!

Διαβάστε επίσης: Η Μέγκαν Μαρκλ ολοκλήρωσε το τουρ της με δύο chic εμφανίσεις -Τα stylish & affordable σκουλαρίκια που επέλεξε

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε δύο οικονομικά φορέματα που έγιναν αμέσως sold out -Οι φινετσάτες εμφανίσεις που λατρέψαμε

 

Πηγή:bovary.gr