Στην καρδιά του καλοκαιριού η συλλογή Ted Baker τιμά τη θηλυκή μας πλευρά. Η νέα συλλογή Ted Baker εκπέμπει ανεπιτήδευτη κομψότητα. Για το καλοκαίρι 2020, η Ted Baker παρουσιάζει μια συλλογή που συνδυάζει την απλότητα με καλαισθησία και δημιουργεί casual chic εικόνες, για κάθε ταξίδι που έρχεται!

Η συλλογή αποκτά ένα σύγχρονο twist και περιλαμβάνει αέρινα φορέματα σε διαφορετικά σχέδια και με ξεχωριστά prints, για να “ντύσουν” τις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Στη νέα συλλογή, θα ανακαλύψετε φορέματα ιδανικά για καθημερινές στιγμές καθώς και για ακαταμάχητες εμφανίσεις.

Σατέν, πιέτες, πλεκτά με πολύχρωμα patterns και πολυτελείς υφές προσδίδουν μια αβίαστη λεπτότητα. Αυτή τη σεζόν στη χρωματική παλέτα κυριαρχούν απαλά χρώματα, με πιο έντονες λεπτομέρειες σε αποχρώσεις μουσταρδί, lime και navy blue. Η συλλογή ξεχωρίζει με εμπριμέ και πουά μοτίβα, animal prints, ενώ τα χαρακτηριστικά Ted Baker prints κλέβουν τις εντυπώσεις.

Τα εντυπωσιακά αξεσουάρ συμπληρώνουν ιδανικά κάθε look. Από το υφαντό “ψάθινο” καλάθι, μέχρι το αριστοκρατικό clutch και την canvas tote με μικρές δερμάτινες λεπτομέρειες και τα royal blue τσαντάκια. Όλα τα items μπορούν να φορεθούν εύκολα από το πρωί ως το βράδυ, για κομψές εμφανίσεις.

Και αυτή τη σεζόν η Ted Baker πρεσβεύει τη θηλυκότητα και προτείνει looks που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα που θέλει να εναρμονίζει τις κλασικές αξίες της μόδας με τις σύγχρονες τάσεις του styling.





Πηγή:tlife.gr