Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην Attica Bank και με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ δηλώνει τη στήριξή της.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι: «H ΓΣΕΕ καταγγέλλει τη Διοίκηση της Attica Bank η οποία προχώρησε σε απολύσεις προσωπικού, υλοποιώντας ένα επιχειρησιακό σχέδιο που αγνοεί τους εργαζόμενους. Μετά το πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου η Διοίκηση της συγκεκριμένης Τράπεζας, προχώρησε σε απολύσεις εργαζομένων οι οποίοι επέλεξαν να μην κάνουν χρήση του προγράμματος, στο οποίο τελικά όπως αποδεικνύεται μόνον εθελοντική δεν ήταν η συμμετοχή τους σ’ αυτό.

Η Συνομοσπονδία βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων της Attica Bank, οι οποίοι προχωρούν σήμερα σε 24ωρη απεργία και άλλες μορφές κινητοποιήσεων και απαιτεί από την τράπεζα να σταματήσει εδώ και τώρα το σχέδιο συρρίκνωσης του προσωπικού, να επαναφέρει σε πλήρη ισχύ τη σύμβασης εργασίας των συναδέλφων και να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της ισχύουσας επιχειρησιακής και κλαδικής ΣΣΕ για την προστασία του συνόλου των θέσεων εργασίας».

www.ertnews.gr



Πηγή: ert.gr