Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια παρουσίασε το 2016 το επιτυχημένο show της με τίτλο “Μπράβο Ρούλα” στο νεοσύστατο τότε Epsilon και μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το σταθμό το ίδιο έτος, παρέμεινε εκτός τηλεόρασης.

Η αλήθεια είναι ότι η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί μία από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες της χώρας μας, αφού κατάφερε να συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα και να κάνει εκπομπές ή shows σε σχεδόν όλα τα κανάλια. Το 2010, μάλιστα, παρουσίασε μέσα από τη συχνότητα του Alpha, το Big Brother, το οποίο είχε επιστρέψει στην τηλεόραση μετά από πέντε χρόνια.

Πλέον, η ξανθιά παρουσιάστρια χαίρεται την καθημερινότητά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως είναι πολύ ενεργή στο Instagram και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ρούλα Κορομηλά ζήτησε από τους followers της να της θέσουν τα ερωτήματά τους μέσω του “question sticker” και εκείνη δε δίστασε να απαντήσει σε όλα.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε υπήρχαν εκείνες που έκαναν λόγο για την απουσία της από την τηλεόραση γενικά, αλλά και συγκεκριμένα από το Big Brother.

“Με λες και τυχερή (που δεν είμαι στην τηλεόραση)”, δήλωσε αρχικά ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: “Μισό, γιατί όταν βγαίνω κάποιους τους χαλάει και όταν δεν βγαίνω επίσης τους χαλάει… Μπερδεμένα και χαλασμένα τα βλέπω”.

Όσον αφορά το Big Brother η Ρούλα Κορομηλά ανέφερε: “Το κάναμε αυτό, πάει και επιτυχώς, ευτυχώς. Καλά δεν θυμάσαι; Να το προσέξεις αυτό!”.

Η Ρούλα Κορομηλά απαντά σε όλα!



Πηγή:tlife.gr