Το μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας είναι «Είσαι το φως στη ζωή μου», και τα χαριτωμένα, λεπτεπίλεπτα και άκρως θηλυκά σχέδια, όπως το Oxygen, προσδίδουν διακριτική λάμψη στις καθημερινές εμφανίσεις.

Για το καλοκαίρι, προτείνουμε κομμάτια ρετρό έμπνευσης από τις συλλογές resort, με στοιχεία ιταλικής ντόλτσε βίτα και στυλ που ταιριάζει στη Ριβιέρα. Και για να χαρίσουμε μια δόση λάμψης και λιακάδας στην καθημερινότητα, παρουσιάζουμε τη σειρά No Regrets, μια φρέσκια και διασκεδαστική απόδοση παγωτών και φρούτων σε αστραφτερά κρύσταλλα τεχνικής Swarovski Pointiage®.

Νέα σχέδια φέρνουν ακόμα περισσότερη λάμψη στην ευέλικτη, επαναστατική Swarovski Remix Collection που προσφέρει στις γυναίκες αμέτρητους τρόπους να λάμψουν και να εκφραστούν.

Η πρόβλεψη για τη νέα σεζόν είναι ηλιόλουστη και φέρνει ελπίδα, χαρά και αυτοπεποίθηση. Η νέα συλλογή της Swarovski διαποτίζει τη νέα σεζόν με στυλ, λάμψη και θετική διάθεση, προσφέροντας κοσμήματα και αξεσουάρ που χαρίζουν αισιοδοξία και κάνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να αισθάνονται λαμπερές και φωτεινές.Πηγή:bovary.gr