Ενδείξεις: Σοβαρές ατέλειες. Σημάδια. Φραγμένοι πόροι. Υποτροπιάζουσα ακμή.

H ακμή είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί και πολλές. Από  τα πρώτα χρόνια της εφηβείας όταν και συνήθως είναι πιο έντονη, μέχρι και στην ενήλικη ζωή εξακολουθεί να σας ταλειπωρεί. Η λύση στα συμπτώματα της είναι η νέα Effaclar Duo της La Roche Posay.

➔ Κατά των σοβαρών ατελειών, κατά των σημαδιών, κατά της επανεμφάνισης.

➔ Αποτελεσματικότητα από τις πρώτες 12 ώρες.

➔ Όλη η αποτελεσματικότητα του αγαπημένου EFFACLAR DUO (+), με επιπλέον το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μοναδικό Aqua Posae Filiformis για την εξισορρόπηση του μικροβιώματος, την ενίσχυση της φυσικής ανοσίας, και τη ρύθμιση της φλεγμονής.3

➔ Καινοτομία για την αντιμετώπιση της ακμής: «Στόχος της θεραπείας βάσει μικροβιώματος είναι η εξασφάλιση ενός φυσιολογικού μικροβιώματος, μέσω της προστασίας ή αποκατάστασης της ισορροπίας των μικροβίων και της αντικατάστασης ή ενίσχυσης της λειτουργίας του ξενιστή», Δρ. Brigitte Dréno, Δερματολόγος, Τμήμα Δερματολογίας, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Νάντης, Γαλλία.

➔ Με την αγαπημένη υφή EFFACLAR DUO (+) που εξασφαλίζει ματ αποτέλεσμα και ενυδάτωση όλη την ημέρα.

LA ROCHE-POSAY: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΩΜΑΤΟΣ

Η La Roche-Posay, με πολυετή έρευνα στον τομέα του μικροβιώματος του δέρματος -του συνόλου των μικροοργανισμών στην επιφάνειά του- αντιμετώπισε αρχικά παθήσεις όπως η ψωρίαση και η ατοπική δερματίτιδα. Σήμερα, η μάρκα αποκαλύπτει νέες σημαντικότατες εξελίξεις στην αντιμετώπιση της ακμής.

ΣΤΑΦΥΛΟΚΟΚΚΟΣ: Ο ρόλος του στην ακμή

Μέχρι σήμερα, οι συνήθεις θεραπείες για την ακμή επικεντρώνονταν σε ένα συγκεκριμένο βακτήριο με μεγάλη σημασία σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της ακμής: το P. Acnes. Πρόσφατες έρευνες της La Roche-Posay κατέδειξαν ότι ένα διαφορετικό γένος παίζει επίσης σπουδαίο ρόλο στην προκαλούμενη φλεγμονή στην επιφάνεια του δέρματος: ο Σταφυλόκοκκος8. Στο δέρμα με τάση ακμής, το μικροβίωμα -το ζωντανό οικοσύστημα που ζει στην επιφάνειά του- παρουσιάζει έλλειψη ισορροπίας. Πέραν της παρουσίας του P. Acnes, παρατηρείται υπερανάπτυξη του Σταφυλόκοκκκου. Η ανισορροπία αυτή μπορεί να προκαλέσει αλλεπάλληλες φλεγμονώδεις αντιδράσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι ατέλειες επανεμφανίζονται -ακόμα και μετά από αποτελεσματική θεραπεία.Πηγή:bovary.gr