Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ CURL POWER & ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η ασπρόμαυρη καμπάνια με την υπογραφή του πρωτοπόρου Craig McDean έχει ως πρωταγωνίστρια την πρέσβειρα YSL Beauté, Edie Campbell. Μια αντισυμβατική καμπάνια στην καρδιά του Παρισιού.

Η Edie φοράει μαύρο δερμάτινο jacket και τα μαλλιά της ανεμίζουν. Το σχήμα της γέφυρας πίσω της τονίζει τις καμπύλες των μακριών μαύρων βλεφαρίδων της, καθώς εκείνη μας υπνωτίζει με το βλέμμα της.

Η ιστορία αποκαλύπτεται στο βίντεο που σκηνοθέτησε ο Fabien Constant. Μια ιστορία γυναικείας ανταρσίας που ξεκινά σε ένα μίνιμαλ παριζιάνικο διαμέρισμα. Στο πλευρό ενός άνδρα που κοιμάται, η Edie ετοιμάζεται. Βάζει MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER.

Με ένα πέρασμα, οι βλεφαρίδες της γίνονται πιο μακριές και αποκτούν συγκλονιστικές καμπύλες. Αφήνει την κομψή ροζ-χρυσή μεταλλική συσκευασία και τηλεφωνεί στην παρέα της:

«Κορίτσια, ήρθε η ώρα!».

Οι φίλες της καταφτάνουν εξοπλισμένες με πινέλα και μπογιές. Μέσα σε λίγα λεπτά, γεμίζουν το διαμέρισμα με μηνύματα. Στο τέλος και ενώ ο άνδρας εξακολουθεί να κοιμάται, αποφασίζουν να γράψουν στην πλάτη του το μήνυμα: “I love curls”.

Η συνέχεια λαμβάνει χώρα στο δρόμο, με πλακάτ να υψώνονται θριαμβευτικά. Ο άνδρας ξυπνά και αποφασίζει να τις ακολουθήσει. Εκείνες κρεμάνε ένα πανό σε μια γέφυρα, καλώντας όλη την πόλη να απελευθερώσει την #CURLPOWER.

Η Edie βγάζει τη ροζ-χρυσή συσκευασία της μάσκαρα και βάφει τις βλεφαρίδες του άνδρα – τώρα, είναι κι αυτός συνένοχος στην ανταρσία. Βάζει τη MASCARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE CURLER στην τσέπη της και ρίχνει μια τελευταία συνωμοτική καιπροκλητική ματιά στην κάμερα. Είναι αδύνατον να μην υποκύψει κανείς στην #CURLPOWER.Πηγή:bovary.gr