Την ευκαιρία να διαπιστώσει στην πράξη τη λειτουργικότητα των νέων οχημάτων, που χρησιμοποιεί το αστικό ΚΤΕΛ στις δυο γραμμές mini bus, είχε το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργο Βουλγαράκη και την δημοτική σύμβουλο Στέλλα Καλογεράκη, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της Γραμμής 2 (Μπλε Γραμμή) και έκανε την διαδρομή μέχρι την παραλιακή, μένοντας ικανοποιημένος από την ποιότητα της υπηρεσίας.

Μάλιστα είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με πολίτες που περίμεναν στην στάση, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν για την επαναλειτουργία των mini bus, κάνοντας παράλληλα και τις παρατηρήσεις τους.

Τα δρομολόγια των δυο γραμμών mini bus ξεκίνησαν εκ νέου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. Οι χρήστες μπορούν να παρκάρουν δωρεάν τα αυτοκίνητά τους στις αφετηρίες των δυο γραμμών (Παγκρήτιο – ΟΛΗ) και εν συνεχεία να χρησιμοποιούν – πάλι δωρεάν – τα mini bus για να φτάσουν στο κέντρο της πόλης.

Τα δρομολόγια εκτελούνται καθημερινά από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 22:30 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 08:00 το πρωί μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Δεν εκτελούνται δρομολόγια τις επίσημες αργίες και τις Κυριακές.

To άρθρο Hράκλειο: Βόλτα με τα νέα mini bus για τον δήμαρχο Βασίλη Λαμπρινό! Οι αντιδράσεις του κόσμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr