Μπορεί να πέρασαν δεκάδες αγόρια και κορίτσια από τις auditions του GNTM 3, ωστόσο ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φαίνεται πως διαθέτει το κάτι παραπάνω. Ο μόλις 20 ετών μιγάς, με καταγωγή από την Ρωσία αλλά και την Νέα Γουινέα, με το που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, θεωρήθηκε σίγουρο ότι θα περάσει στην επόμενη φάση. Το πανέμορφο μοντέλο, με τα γαλάζια μάτια, πήρε τέσσερα “ναι”, κάνοντας πόζες και εντυπωσιάζοντας τους κριτές.

Ο Ηρακλής ασχολείται με το modelling τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ σπουδάζει και σχέδιο μόδας. Μόλις τον είδαν οι κριτές του είπαν κατευθείαν να βάλει το μαγιό του, ώστε να δουν το σώμα του. “Μου κάνεις 100% γλύκας” σχολίασε η Βίκυ Καγιά. “Με ονόμασαν Ηρακλή, για να μην δεχτώ bullying στην Ελλάδα” αποκάλυψε το πανέμορφο μοντέλο.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ πριν την εμφάνισή του στο GNTM είχε 12.000 followers και μέσα σε λίγα λεπτά ξεπέρασε τις 20.000! Ο πανέμορφος μιγάς διαθέτει εξαιρετική φωτογένεια, υπέροχα μάτια και μια λάμψη, η οποία θα τον κάνει ίσως να φτάσει ακόμη… και στον μεγάλο τελικό!

Δες φωτογραφίες από τα social media του:Πηγή:tlife.gr