Μια μεγάλη ανατροπή παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, καθώς αποχώρησε το μεγάλο φαβορί, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ! Τα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν με δυναμισμό ως έκπτωτοι εναερίτες στο φακό του Freddie F. Φορώντας δημιουργίες της Ορσαλίας Παρθένη και αλεξίπτωτα, οι υποψήφιοι αναμετρήθηκαν με το στοιχείο του αέρα και προσπάθησαν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ.

Ωστόσο, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της φωτογράφισης και έτσι είδε την πόρτα της εξόδου. Η σύντροφός του, Αγγελική Κάτρη, φυσικά, παρακολούθησε το χθεσινό GNTM και δεν της άρεσε καθόλου το αποτέλεσμα. Άλλωστε, ο αγαπημένος της Ηρακλής είχε θεωρηθεί ένας από τους πιο ωραίους άντρες μέσα στο σπίτι του reality μόδας και η αποχώρησή του θεωρήθηκε άδικη, μιας και έμειναν αγόρια, τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με το modelling.

Διάβασε επίσης: GNTM – Ηρακλής Τσουζίνοφ: Αποχώρησε το μεγάλο φαβορί! Όσα θέλεις να γνωρίζεις για τη ζωή του

Η όμορφη χορεύτρια δημοσίευσε ένα βίντεο στα Instagram Stories της, κάνοντας μια χειρονομία και γράφοντας πάνω στο στιγμιότυπο: «Το πιο fail επεισόδιο. Γελάω».Πηγή:tlife.gr