Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατάφεραν να «κλειδώσουν» την πρόκριση τους στα πλέι οφ το ΝΒΑ, σχεδόν δυο μήνες πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος!

Μπορεί να μην είχαν αγώνα, αλλά η φετινή τους εκπληκτική πορεία στο ΝΒΑ τους έφερε… πρόκριση στο «ρεπό» τους. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται ήδη στα πλέι-οφ του ΝΒΑ!

Οι Μπακς κατάφεραν να «κλειδώσουν» μαθηματικά την είσοδό του στα πλέι-οφ μετά την ήττα των 9ων στην Ανατολή, Γουίζαρντς, από τους Μπουλς (117-126).

Η ομάδα του Αντετοκούνμπο έχει ρεκόρ 48-8 και η Γουάσινγκτον 20-35, κάτι που σημαίνει ότι ακόμα και αν οι Μπακς ηττηθούν σε όλα τα παιχνίδια που τους απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ, οι «Μάγοι» δεν θα μπορέσουν να τους φτάσουν.

Οι Μπακς έγιναν η πρώτη ομάδα που καταφέρνει κάτι τέτοιο πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη τα τελευταία 15 χρόνια.

Μάλιστα, αν συνεχίσει έτσι, η ομάδα του «Greek freak» θα γίνει μόλις η τρίτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που θα ξεπεράσει τις 70 νίκες στην κανονική περίοδο μετά τους Μπουλς του 1995/96 (72-10) και τους Γουόριορς του 2015/16 (73-9).

To άρθρο Fast… πρόκριση για Αντετοκούνμπο! Στα πλέι-οφ οι Μπακς δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .





Πηγή:newsit.gr