Εφαρμογή, design, πολυτέλεια. Τα μαγιό Eres με τρεις κουβέντες. 

Τρεις κουβέντες, τρία στοιχεία που έκαναν γνωστά και αγαπητά τα μαγιό συνώνυμο της κομψότητας και της διαχρονικότητας. Τα μαγιό ενός γαλλικού Οίκου που συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια ζωής και το γιορτάζει με μία μοναδική επετειακή συλλογή. 

Πέντε εμβληματικά στιλ μαγιό, επαναλανσάρονται φέτος, σε νέα χρώματα. Προσοχή, όμως, γιατί επανέρχονται μεν, σε περιορισμένο αριθμό δε. 

Μαγιό διαχρονικά, vintage αλλά σημερινά, με ζηλευτή εφαρμογή. Μαγιό με καθαρές γραμμές, φίνα χρώματα, άψογα κοψίματα. Μαγιό που είναι από μόνα τους στιλ, μια συγκεκριμένη ιδέα της πολυτέλειας και σίγουρα έκφραση της γαλλικής κομψότητας και θηλυκότητας. 

Είναι τα μαγιό εκείνα που ξεφυλλίζοντας παλιά περιοδικά σίγουρα έχεις σταθεί χαζεύοντάς τα. Μαγιό που πάντα ήθελες να έχεις στη ντουλάπα σου, μαγιό που κάθε χρόνο, ψάχνεις ξανά και ξανά. 

Και αυτό γιατί η Eres ξέρει τον τρόπο να φτιάχνει μαγιό που κολακεύουν το σώμα. Με κοψίματα που τονίζουν τους ώμους, την πλάτη, το μπούστο. Με ράντες, κρίκους, κορδόνια που από τη μια «δένουν» με μοναδική κομψότητα τα μαγιό, από την άλλη αγκαλιάζουν με φινέτσα το σώμα, τονίζοντας τα δυνατά του σημεία. 

Το μαγιό με τον κρίκο

Οι κρίκοι υπήρξαν η επιτομή του στιλ τη δεκαετία του ’70. Και πρωταγωνίστησαν και στη γραμμή Sirene του 2006 της Eres. Κρίκοι που δημιουργούν παιχνιδίσματα και την ίδια ώρα κάνουν το μαγιό πιο φίνο. Κρίκοι που τονίζουν τους ώμους αλλά και τους γοφούς. Δύο μαγιό από τη συλλογή αυτή, ένα ολόσωμο και ένα μπικίνι επανέρχονται σήμερα, σε φλογερό κόκκινο και στο γκρι του γραφίτη. Πηγή:bovary.gr