Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε μαζί με το τηλεοπτικό της ταίρι Ηλία Βρεττό, βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Ήταν δική μου επιλογή ξεκάθαρα να μην συνεχίσω στο “Καλύτερα δε γίνεται” γιατί ένιωσα ότι ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Είναι πολύ σωστό όταν νιώθεις αυτό το πράγμα να αποχωρείς. Δεν τσακώθηκα με κανέναν, μιλάω με όλα τα παιδιά. Ήταν δική μου επιλογή. 

Ήρθαν κάποιες προτάσεις που εμένα δεν με κάλυπταν, οπότε είπα “γιατί να κάνω κάτι μόνο και μόνο για να είμαι μπροστά στην κάμερα; Δεν θέλω”. Θα ήθελα να κάνω κάτι που θα ταιριάζει σε μένα. Στο “Καλύτερα δε γίνεται” ήταν κάτι που μου ταίριαζε και μου άρεσε. Εγώ είμαι γενικότερα της ομάδας, δεν είναι αυτοσκοπός μου να πάρω μια κεντρική θέση. Αν είναι κάτι το οποίο μου ταιριάζει, αυτό θα ήθελα να κάνω», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο αποκαλύπτοντας αν υπάρχει στο μυαλό τους η σκέψη να αποκτήσουν τη δική τους οικογένεια.

“Mε τον Κωνσταντίνο όταν μπαίνουμε στο σπίτι η δουλειά μένει εκτός. Ο Κωνσταντίνος με υποστηρίζει πολύ σε ότι και να κάνω. Η οικογένεια και τα παιδιά δεν είναι κάτι που προγραμματίζεται έρχεται όταν είναι η στιγμή του”.

 Πηγή:tlife.gr