Έτοιμη να επαναλειτουργήσει είναι η Disneyland στο Παρίσι έπειτα από τέσσερις μήνες λουκέτου λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας.

Oi πύλες της Disneyland θα ανοίξουν σταδιακά για το κοινό και πάλι από τις 15 Ιουλίου, με μια δυνατότητα υποδοχής περιορισμένη και την υποχρεωτική χρήση μάσκας για όσους επισκέπτες είναι ηλικίας άνω των 11 ετών, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (22.06.2020) ο πρώτος ιδιωτικός τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη.

Το διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας που δεν ανακοινώνει πλέον τον αριθμό των επισκεπτών του από το 2015, χρονιά όπου είχε δεχτεί 14,8 εκατομμύρια επισκέπτες, βρίσκεται στη Μαρν – Λα – Βαλέ, στην περιφέρεια του Παρισιού, η οποία επλήγη ιδιαίτερα από την πανδημία.

Τη Δευτέρα (22.06.2020), η γαλλική θυγατρική της The Walt Disney Company ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα δύο θεματικά της πάρκα – το Πάρκο Ντίσνεϊλαντ και το Πάρκο Γουόλ Ντίσνεϊ Στούντιος – που έκλεισαν στις 14 Μαρτίου, θα ξανανοίξουν “σταδιακά” από τις 15 Ιουλίου “με περιορισμένη δυνατότητα υποδοχής”, χωρίς να διευκρινίζει την επιλεγείσα χωρητικότητα.

Η κράτηση εισιτηρίου ή διαμονής θα είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι εργαζόμενοι όπως και οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα σε όλους τους χώρους της Ντίσνεϊλαντ, όπου έχουν ενισχυθεί τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας”, διευκρινίζει η ανακοίνωση.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Disneyland – Παρίσι: Ξανανοίγει σταδιακά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr