Όλες μας διαθέτουμε  τουλάχιστον από τρία τζιν παντελόνια, ένα σε skinny εκδοχή, ένα σε πιο φαρδιά και boyfriend, ένα σε καμπάνα και σε όποια άλλη γραμμή αρέσει και ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Βεβαίως και κάθε χρόνο αποκτούμε και ένα ακόμη ενώ έχουμε και τζιν πουκάμισα και τζιν τζάκετ σίγουρα στην ντουλάπα μας.

Το τελευταίο διάστημα το denim on denim στιλ επηρεασμένο από τα 80’s έχει κάνει δυναμικό comeback και βλέπουμε συνδυασμούς με τα τζιν κομμάτια σε ένα σύνολο. Tο τελικό σύνολο αποτελείται από τουλάχιστον δύο denim κομμάτια και βεβαίως υπάρχουν πολλές εκδοχές με πιο δημοφιλή το τζιν παντελόνι με ένα τζιν πουκάμισο.

Αυτά μέχρι σήμερα γιατί μόλις η Hailey Bieber έκανε την ανατροπή σε αυτό το trend:

H Bieber επέλεξε ένα epic look με την υπογραφή της Vivenne Westwood, συνδύασε ένα wide leg τζιν παντελόνι αρκετά μακρύ με ένα τζιν top που έχει τετράγωνο κόψιμο στο πάνω μέρος και croset ύφος στην μέση που είχε μεταλλικά κουμπιά. To look ενώ αποτελείται  από τζιν κομμάτια δεν κάνει καθόλου denim look έχει μία αίσθηση ολόσωμης φόρμας και φυσικά είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και καθόλου αναμενόμενο από ένα τζιν παντελόνι και ένα τζιν πουκάμισο που αποτελεί τον πιο συνηθισμένο συνδυασμό.Πηγή:tlife.gr