#tsoulotip: Τηγανίζουμε τα κοτόπουλα δύο-δύο για να μη ρίξουμε τη θερμοκρασία του ηλιέλαιου, και βράσουν αντί να τηγανιστούν.

ΥΛΙΚΑ

Για τις βάφλες:

2 μέτρια αυγά, χωριστά ο κρόκος από το ασπράδι

6 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική

4 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

480 ml. γάλα, πλήρες

300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ

¼ κ.γ. σόδα μαγειρική

4 κ.σ. βούτυρο

2 κ.γ. αλάτι

2 κ.σ. ηλιέλαιο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr