Το πιο ιδιαίτερο όμως  σημείο του καταλόγου και του μαγαζιού είναι το crostini/ mozzarella bar. 

Το crostini είναι ένα ιταλικό ορεκτικό με βάση φρυγανισμένο ή ψημένο ψωμί στη σχάρα ή στο φούρνο. Σερβίρεται με διάφορα τυριά, λαχανικά, κρέατα, και  αλοιφές. Tα crostini, μάλλον, προέρχονται από τους μεσαιωνικούς χρόνους, όταν στην Ιταλία οι αγρότες το φαγητό τους έτρωγαν πάνω στο ψωμί και όχι σε πιάτο. Στο «Cardinale», τα crostini παρασκευάζονται και ψήνονται καθημερινά σε έναν ιταλικό πετρόφουρνο και μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάποιο αλλαντικό ή τυρί από τους αντίστοιχους πάγκους.

Καινοτομία του μαγαζιού και οι ειδικές, απλές κι εύγεστες συνταγές per babbini -άλλωστε, η Φωτεινή είναι μητέρα, οπότε ξέρει καλά τι χρειάζεται ένα παιδί για να περάσει καλά όταν συνοδεύει σε μια έξοδο τους γονείς του.

Για επιδόρπιο, θα βρείτε το διάσημο tiramisou affogato, μια παραλλαγή του με εσπρέσο και μασκαρπόνε βερίκοκο, το μεσογειακό παγωτό από ελαιόλαδο που σερβίρεται με φρούτα εποχής, ένα κέικ σοκολάτας χωρίς αλεύρι που συνοδεύεται από παγωτό και τέλος, τα σισιλιάνικα canolli- μακρόστενα γλυκίσματα από λεπτά φύλλα ζύμης -με κρέμα φιστικιού και σοκολάτα.

Στην κάβα τώρα, το όνομα της Φωτεινής αποτελεί εγγύηση.

Πηγή:bovary.gr