Σάλος έχει δημιουργηθεί εδώ και δύο ημέρες με το ελληνικό Big Brother, στο οποίο ο Αντώνης Αλεξανδρίδης μίλησε χυδαία για το γυναικείο φύλο, αναφέροντας ακόμη και την λέξη “βιασμός”. Η φράση αυτή καταδικάστηκε από την μεγαλύτερη μερίδα του ελληνικού κοινού αλλά και το σύνολο των πολιτικών κομμάτων. Ο παίκτης εκδιώχθηκε από το reality και ο ΣΚΑΪ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, χαρακτηριζόντας το ατυχές αυτό περιστατικό “ανθρώπινο λάθος”.

Το συγκεκριμένο περιστατικό θυμίζει, μάλιστα, αυτό που συνέβη πριν τρία χρόνια, το 2017, στο ισπανικό Big Brother, όπου παίκτρια βιάστηκε από συμπαίκτη της μέσα στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”. Μπορεί το τραγικό αυτό συμβάν να συνέβη το 2017, ωστόσο έγινε γνωστό τον Δεκέμβριο του 2019, μετά από μήνυση της παίκτριας κατά της παραγωγής.

Σύμφωνα με την Καρλότα Πράντο, ο βιασμός έγινε μετά από κατανάλωση αλκοόλ, σε πάρτι στο σπίτι του Big Brother. Ο συμπαίκτης της, Χοσέ Μαρία Λόπεζ, με τον οποίο εκείνη την περίοδο φέρεται πως είχε σχέση, τη μετέφερε στο κρεβάτι της, με την Καρλότα να ακούγεται να λέει «όχι δεν μπορώ», προτού πέσει αναίσθητη. Τότε, ο συμπαίκτης της ασέλγησε πάνω της. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου, άνθρωπος από την παραγωγή φώναζε από τα μεγάφωνα, ζητώντας από τον θύτη να σταματήσει. Την επόμενη ημέρα, η παραγωγή ζήτησε από την Καρλότα, η οποία δεν θυμόταν το περιστατικό, να μπει στο «δωμάτιο επικοινωνίας». Εκεί ο “Μεγάλος Αδερφός” της έδειξε το βίντεο με τον βιασμό της. Η κοπέλα άρχισε να κλαίει με λυγμούς και ζητούσε από τον «Μεγάλο Αδελφό» να σταματήσει… Έπειτα από την κατακραυγή, οι χορηγοί απέσυραν τις διαφημίσεις τους από το Big Brother.Πηγή:tlife.gr