Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ραμόνα μιας και είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το σπίτι του  Big Brother στο live της περασμένης Παρασκευής.

Η παίκτρια που κατά την παραμονή της στο ριάλιτι την είδαμε να έρχεται αρκετές φορές σε ρήξη με την Άννα – Μαρία, εξήγησε αν υπήρξαν ποτέ φίλες ενώ αποκάλυψε και ποια είναι στα αλήθεια η σχέση της συμπαίκτριάς της με τον Δημήτρη Πυργίδη.

«Η Άννα Μαρία έκανε προσπάθειες να τα ξαναβρούμε. Όταν έφυγα εγώ πήγα και την αγκάλιασα. Όταν περιμέναμε την απόφαση για το ποιος θα φύγει εκείνη έλεγε να μείνει ο Μπέντζι. Ο Πυργίδης έχει καταλάβει ότι η Άννα Μαρία κάτι αισθάνεται για εκείνον. Δεν είναι κακό. Αλλά ο Μπέντζι έχει βάλει στοπ. Δηλαδή κάνουμε πλάκα μέχρι ένα σημείο. Όταν πήγε η Άννα Μαρία να δείξει κάτι παραπάνω και να του λέει διάφορα, εκεί ο Μπέντζι έκανε πίσω» είπε.

Η Ραμόνα ωστόσο μίλησε και για τη δική της σχέση με τον Χρήστο Βαρουξή αφού κάποια στιγμή τους είχαμε δει να έρχονται πολύ κοντά.Πηγή:tlife.gr