Το δεύτερο live του Big Brother προβάλλεται σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποδέχτηκαν τους 17 διαγωνιζόμενους και ξεκίνησαν τις ερωτήσεις για την πρώτη εβδομάδα που έζησαν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού».

Φαίνεται πως οι παίκτες του reality γνωρίστηκαν πολύ γρήγορα, μιας και οι εντάσεις, οι τσακωμοί και οι «κλίκες» δεν άργησαν να κάνουν την εμφάνισή τους. Μετά την πρώτη ψηφοφορία μέσα στο σπίτι, οι τρεις παίκτες που βρίσκονται υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Χρήστος Μακρίδης και o Jay Prodan και η παραμονή τους στο σπίτι θα κριθεί από τους τηλεθεατές. Ο Χάρης Βαρθακούρης θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα στο τέλος του αποψινού επεισοδίου.

Στην έναρξη του show ο γνωστός παρουσιαστής και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έλυσαν μια διαφορά που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους, όταν εκείνος αποκάλεσε την Κρητικιά δικηγόρο «Άννα Μαράκι» και εκείνη ένιωσε ότι την μειώνει. Αφού ξεκαθάρισαν αυτό το ζήτημα και η παρεξήγηση λύθηκε, η υποψήφια προς αποχώρηση ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να μείνει άλλο στο παιχνίδι ζητώντας από όλους εκείνους που την αγαπούν να μην την στηρίξουν στην ψηφοφορία.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε στο κοινό την ύπαρξη της «hot seat». Πρόκειται για ένα μυστικό δωμάτιο στο σπίτι, μέσα στο οποίο θα υπάρχει η καρέκλα που θα κάθονται οι διαγωνιζόμενοι και θα απαντούν στα ερωτήματα είτε των τηλεθεατών μέσα από τα social media είτε του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Πρώτη καλεσμένη του ιδιαίτερου δωματίου ήταν η Σοφία Δανέζη. Η όμορφη τραγουδίστρια απάντησε στις ερωτήσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου και αποκάλυψε ότι δεν ακολουθεί κάποια στρατηγική παρά τις διενέξεις που είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με κάποιες συμπαίκτριές της.

Πηγή:tlife.gr