Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ήταν εκείνος που αποχώρησε από το χθεσινό live του Big Brother. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα γι’ αυτόν, αφού κατηγορήθηκε έντονα για τη συμπεριφορά του προς τον Χρήστο, ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Πριν από λίγη ώρα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αφού ευχαρίστησε όλους εκείνους που του έστειλαν θετικά μηνύματα, απάντησε και στους επικριτές του.

“Για όλα τα αρνητικά που βλέπω για τον σχολιασμό μου, για τα παντελόνια μου και ό,τι έχει να κάνει με τη Σοφία, επειδή οι περισσότεροι δυστυχώς είσαστε άνδρες, θέλω να σας πω πως οι άνδρες δεν είναι έτσι. Άρα κατ’ εμέ δεν είσαστε άνδρες. Ένας άνδρας παραδέχεται και αποδέχεται και δεν φοβάται να τσαλακώσει την εικόνα του.

Έφυγα από το σπίτι για κάτι το οποίο θεωρώ – και με γεγονότα πάντα μιλάω – ότι οι άλλοι άνθρωποι ξεπέρασαν τα όρια πολύ περισσότερο από εμένα. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν. Το ότι νευρίασα, εκτέθηκα, ναι. Πιέστηκα πάρα πολύ. Έχει να κάνει με τον εγκλεισμό, έχει να κάνει με το ότι προσβλήθηκα σαν άνθρωπος με πολλές καταστάσεις μέσα στο σπίτι που ίσως και να έχετε μπορέσει να δείτε. Άρα καλό θα ήταν να μην το κρίνετε τόσο σπασμωδικά.

Δεν είμαι τραμπούκος. Εγώ δεν ακούμπησα κανέναν, άλλοι έχουν ακουμπήσει εκεί μέσα και δεν κρίθηκαν όπως κρίθηκα εγώ, αλλά μάλλον έτσι ήταν να πάει η κατάσταση. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπόρεσα να παίξω ρόλους μέσα στο σπίτι. Δεν θα έπαιζα ρόλους για καμία κάμερα, για φράγκα και καμία πρώτη, δεύτερη κ.α. θέση. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Εγώ ήμουν ο Δημήτρης που ήμουν πριν μπω, που είμαι τώρα και θα συνεχίσω να είμαι και σε όποιον αρέσω. Τα αρνητικά σας σχόλια πάνε στον κάδο”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Δες το βίντεο:Πηγή:tlife.gr