Λόρα 

Αφύπνιση στις 06.00. Πλέον δε χρειάζομαι ξυπνητήρι. Μόλις ανοίξω τα μάτια μου και γυρίσω να του πω καλημέρα με κοιτάζει γεμάτος ειρωνεία σαν να μου λέει «Τώρα αλήθεια δεν ξέρεις τι ώρα είναι;».

Σηκώνομαι και ανεβαίνω στο ποδήλατο δωματίου για την απαραίτητη πρωινή γυμναστική. Η τηλεόραση απέναντί μου, σχεδόν αυτόματα συντονίζεται στα νέα για το χρηματιστήριο. Ο Νικ Μπέργουολντ, ο αναλυτής, μάλλον είναι μαλάκας, αλλά είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή. Mία ώρα αργότερα, βρίσκομαι κάτω από το ντους και τη χαλάρωση από την απελευθέρωση των ενδορφινών διαδέχεται το κατέβασμα πληροφοριών από το σκληρό δίσκο που έχω στο κεφάλι μου.

Πρόγραμμα ημέρας…στο οποίο εμπεριέχονται τα ραντεβού μισαώρου με εκπροσώπους των συνεργατών εταιρειών, επαγγελματικό γεύμα με τον Κιθ Νόρις-Χριστέ μου τι μαλάκας!- που νομίζει ότι τα πάντα στον κόσμο του ανήκουν και ότι πρέπει να φωτίζει την ιδιοκτησία του με το αστραφτερό από τη λεύκανση χαμόγελό του.

Τώρα που το σκέφτομαι δε θα μου έκανε εντύπωση αν μου έλεγε ότι έχει κάνει και λεύκανση πρωκτού! Ύστερα…ύστερα τι; Α,ναι! Meeting εφ’όλης της ύλης για το κλείσιμο του 2018.

Παραμονή σήμερα! Και μέσα σε όλα αποφάσισα να κάνω και πάρτυ! Θέε μου! Είχα, όμως, και άλλη επιλογή; Θα ήταν τουλάχιστον εξευτελιστικό για την ψυχολογία μου να περάσω το βράδυ πηγαίνοντας στην Κέητ και τον Τζόν και να κρέμονται από πάνω μου τα μικρά-τα αγαπάω τα σκασμένα, με φωνάζουν και θεία-ή να μείνω μόνη μου βλέποντας τον 5ο κύκλο επεισοδίων-ο καλύτερος ασυζητητί- από τα Φιλαράκια.

Κέητ, Τζον, μικρά διαόλια ,Ρέιτσελ,Ρος ,Τσάντλερ, Φοίβη ,Μόνικα, Τζόι σας αγαπώ αλλά…Το τηλέφωνο.Η βοηθός μου με επαναφέρει στη ροή της καθημερινότητας επαναλαμβάνοντας όλα αυτά που μόλις είχα κάνει download. Χωρίς το κεφάλαιο για τους κολλητούς μου ή αυτό για το πιο πετυχημένο sitcom όλων των εποχών. Τι καλό κορίτσι; Αυτές την πατάνε!

 

Μηχανικά τελείως βρίσκομαι στο αυτοκίνητο και μηχανικά τελείως βρίσκομαι πίσω από το γραφείο μου του οποίου το παράθυρο βλέπει στο κέντρο των δεικτών του Big-Ben. Είναι κάτι που μου υπενθυμίζει καθημερινά ότι είμαι πετυχημένη. Πολύ. Ότι είμαι ένα success story. Στο γεύμα με τον Κηθ Νόρις σκέφτομαι τα του πάρτυ. Θα είναι όλα εντάξει με το catering; Το κατάλαβε! Είναι έξυπνο το αρχίδι!

«Λόρα μου φαίνεται ότι το μυαλό σου είναι αλλού». Είμαι και εγώ έξυπνη και γρήγορη…«Κιθ σε παραδέχομαι, δεν σου ξεφεύγει τίποτα…Σκεφτόμουν ότι θα έχεις κανονίσει για το βράδυ αλλά κάνω ένα πάρτυ σπίτι μου…».

«Θα περάσω» με διακόπτει «και αν είναι θα φύγω μετά. Μπορώ να φέρω και ένα φίλο μου;».

«Φυσικά» του απαντάω.

Τι να σου πω ρε παπάρα, όχι; Τέλος η δουλειά. Βάζω μουσική και ένα ποτήρι κρασί περιμένοντας τους καλεσμένους. Βάζω και δεύτερο. Και τρίτο. Και αρχίζω να τους υποδέχομαι μισομεθυσμένη. Ωραία είναι. Δε γαμιέται…Αυτός εκεί δίπλα στον Κιθ, ποιος είναι; Ο φίλος του; Περίεργο. Δε μου φαίνεται μαλάκας. Τα μάτια του είναι ευγενικά και…πάω να μάθω πως τον λένε.

 Πηγή:bovary.gr