Μια συζήτηση διάρκειας 3,5 ωρών, με υπερανάλυση του τηλεοπτικού τοπίου, απολαυστικές ατάκες, ακόμα και με εμπλοκή της Κοτιγιάρ, εκτυλίχθηκαν χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Παρά τις προσπάθειες της πλευράς Γιώργου Λιάγκα και Σάσας Σταμάτη να βρεθεί εξωδικαστικά λύση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η παρουσιάστρια του Alpha έμεινε αμετακίνητη στη θέση της και προχώρησε κανονικά στην εκδίκαση της αγωγής σε βάρος τους.

Η Κωνσταντίνα περιόρισε το αίτημα για αποζημίωση που έφθασε τα 100.000 ευρώ (50.000 ευρώ για τον κάθε εναγόμενο) προκαλώντας την έκρηξη του συνηγόρου τους Μιχάλη Δημητρακόπουλου. “Τα 50.000 είναι πολλά σε μια κοινωνία όπου ο μισθός είναι 300 ευρώ. Δεν μπορεί να έρχεται η Σπυροπούλου και να ζητά 50.000 επειδή ο Λιάγκας την είπε κοριτσάκι”.

Μετά την εκπομπή Tatiana Live που παρουσίασε απόσπασμα από τους διαλόγους που ακούστηκαν στη δικαστική αίθουσα, η Espresso φέρνει στο φως μερικές ακόμη απίθανες στιγμές που διαδραματίστηκαν στο δικαστήριο.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ήταν εξαιρετικά ενημερωμένη για τα τηλεοπτικά δρώμενα

Η πρόεδρος του δικαστηρίου, ενημερωμένη για τα τηλεοπτικά δρώμενα, διατύπωσε ορισμένα ερωτήματα όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας των εκπομπών. Ενδεικτική είναι η ερώτηση προς τον μάρτυρα (από την πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου), γενικό διευθυντή του Alpha, Κωνσταντίνο Σούσουλα:

Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!

Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!

Μάρτυρας: Η Μαριόν Κοτιγιάρ ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.

Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ

 

Πηγη: tlife.gr