Συνήθως λίγο πριν διαβείς το κατώφλι των 30, ενώ έχεις ξεμπερδέψει με σχολές και πτυχία, έχεις σταθεροποιηθεί σε ένα δικό σου σπίτι, σε μία απασχόληση που πάντα ονειρευόσουν, σε μία απαιτητική αλλά δημιουργική ρουτίνα, μία αμφιβολία τρυπώνει στο μυαλό σου: «Άραγε ζω τη ζωή μου στο έπακρο»; 

Ομολογώ πως η παραπάνω ερώτηση με ταλαιπώρησε πολύ καιρό, αφού δεν μπορούσα να πιστέψω πως παρότι είχα καταφέρει να εκπληρώσω τα περισσότερα από τα όνειρά μου, να αποκτήσω την ανεξάρτητη ζωή που από μικρή επιθυμούσα, δεν μπορούσα να τα απολαύσω ή να τα χαρώ όσο θα ήθελα. Οι απαιτήσεις και υποχρεώσεις της καθημερινότητας με έκαναν να αισθάνομαι διαρκώς κουρασμένη και ο προσωπικός χρόνος που είχα στο σπίτι ήταν ελάχιστος.

Ευτυχώς, δεν άργησα να καταλάβω πως η ονειρεμένη ρουτίνα για την οποία είχα κοπιάσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν ήταν τίποτα παραπάνω από έναν ασταμάτητο μαραθώνιο με τον… χρόνο, ο οποίος, στο τέλος της ημέρας, είχε εξαντλήσει όλη μου την ενέργεια και τη διάθεση για οτιδήποτε άλλο. Σκέφτηκα πως, εφόσον εγώ είμαι εκείνη που με εγκλώβισα σε αυτό το μοτίβο, εγώ είμαι εκείνη που μπορώ να με απελευθερώσω, επιλέγοντας έναν πιο free και απολαυστικό τρόπο ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή:gossip-tv.gr