Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που έχεις νιώσει παγιδευμένη σε μία κατάσταση; Που αισθάνεσαι πως έχεις ξεμείνει από εναλλακτικές, αφού ακόμη και οι επιλογές που σου δίνονται, δεν σε ικανοποιούν; 

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σου που έχεις νιώσει παγιδευμένη σε μία κατάσταση; Που αισθάνεσαι πως έχεις ξεμείνει από εναλλακτικές, αφού ακόμη και οι επιλογές που σου δίνονται, δεν σε ικανοποιούν; Πριν βιαστείς να βγάλεις το συμπέρασμα πως όλα τα παραπάνω οφείλονται σε κάποιο δικό σου λάθος ή κακό χειρισμό, να ξέρεις πως όλες έχουμε βρεθεί ή θα βρεθούμε κάποια στιγμή σε μία παρόμοια θέση. Η αίσθηση πως είμαστε κατά κάποιον τρόπο «παγιδευμένες» μέσα στην ίδια μας τη ρουτίνα, είναι ένα πολύ πιο συνηθισμένο φαινόμενο από όσο πιστεύεις. Άλλωστε, εμπόδια και νοητά αδιέξοδα θα προκύπτουν σχεδόν καθημερινά στη ζωή, σημασία έχει τι μηχανισμούς έχουμε εφεύρει για να τα υπερπηδάμε και να μπορούμε να πηγαίνουμε παρακάτω.

Με άλλα λόγια, αν νιώθεις όντως υπεύθυνη που χάθηκες σε αυτόν τον… λαβύρινθο, τότε εσύ είσαι η μόνη που μπορεί να «σε απελευθερώσει» από αυτόν. Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με μερικές συμβουλές, που υπόσχονται να «ξεκλειδώσουν» την πιο free εκδοχή του εαυτού σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Πηγή:gossip-tv.gr