Λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος, μας περιμένουν κι άλλες συγκλονιστικές στιγμές στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή τη φορά τραγικό πρόσωπο θα είναι άλλη μια φορά ο Μελέτης αλλά και η Ανέτ Ρουσσώ. 

Η Ανέτ που δεν αντέχει να είναι στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο που τη βίασε αλλά και την άφησε έγκυο ΄όταν ήταν κορίτσι, αλλά δεν θέλει να αποκαλύψει την σκληρή αλήθεια στο γιο της. Να του πει δηλαδή ότι γεννήθηκε μετά από έναν βιασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, τελικά  θα αναγκαστεί να του το ομολογήσει. Ο Μελέτης δέχεται δεύτερο σοκ αφού μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μετά τη μητέρα του μαθαίνει και ποιος είναι ο πατέρας τους. Αυτή όμως είναι η τραγική αλήθεια…

Ο μεγαλοτραπεζίτης Θέμελης που μέχρι εκείνη την ώρα αρνιόταν τα πάντα, λυγίζει και αναγκάζεται να παραδεχθεί την αλήθεια για το βιασμό και ζητά τη συγχώρεση της Ανέτ.

Ο Μελέτης συναντάει τον Θέμελη πλέον ως πατέρα του και η σκηνή μεταξύ πατέρα και γιου, συγκλονίζει και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ο Θέμελης προσπαθώντας να μαλακώσει τον πόνο και τις πληγές του γιου του, του τάζει πράγματα που θα ταράξουν για μια ακόμα φορά το Σεβαστέικο! Ο Θέμελης θέλει  να κάνει το Μελέτη το νέο άρχοντα του Διαφανίου.

Σε δύσκολη κατάσταση μόλις μαθαίνει τα νέα, είναι και η Δόμνα που βλέπει πλέον το γάμο της με τον Κωνσταντή να ναυαγεί οριστικά αφού είναι ξαδέλφη του Κωνσταντή



Πηγή:tlife.gr