Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Γιώργου Αγγελόπουλου και το αν τελικά θα βρίσκεται στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor

H Έλενα Πολυκάρπου συνάντησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο αεροδρόμιο και εκείνος απάντησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και αποκάλυψε πως πράγματι του έχει γίνει μια πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

¨Ισχύει ότι μου έγινε πρόταση για το Survivor, όχι σαν παίκτης ούτε για το backstage. έχει πολλούς ρόλους εκεί. Μια απλή τηλεφωνική κουβέντα κάναμε, δε ξέρω καν τι ακριβώς θέλουμε. Με τον Σάκη να κάνουμε τι; Να παίξουμε; Να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή; Όχι αυτό δε θα το έκανα. Τον ρόλο του Γιώργου Λιανού δε θα τον έκανα. Με ρωτάν αν θα πήγαινα να παρουσιάσω κάτι πράγμα που δεν έχω ξανακάνει και αν θα το συμπαρουσίαζα με τον Σάκη, με έναν άνθρωπο που δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Σε αυτό το πόστο δε θα το έκανα με κανέναν, είναι περίεργο και για μένα να φύγω από παίκτης και να γίνω παρουσιαστής. Ο Γιώργος ο Λιανός έχει μια μεγάλη πορεία σε αυτό το κομμάτι. Ο Σάκης είναι ένας άνθρωπος που έχει ταυτίσει το όνομά του με το Survivor. Δε θα πήγαινα σε κάτι που ο κόσμος έχει συνδυάσει το όνομά του με έναν άνθρωπο. Δεν έχει να κάνει ούτε με τον Σάκη ούτε με τον Γιώργο ούτε με την παραγωγή. Νομίζω όμως ότι είναι ένα πρότζεκτ που χρειάζεται αλλαγές για την ποικιλία του όχι γιατί κάτι γίνεται λάθος” είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 Πηγή:tlife.gr