Αν στο μυαλό σας, ανανέωση και έξοδα πάνε μαζί, τότε, είναι μια καλή στιγμή για να ανατρέψετε αυτή την άτυπη θεωρία (σας) που δεν σας ενθαρρύνει να αλλάξετε το σπίτι σας, εδώ και τώρα, με ένα μικρό ποσό ή με μηδενικό κόστος.

Η αναβάθμιση των χώρων στο σπίτι κρύβεται στις ιδέες και όχι απαραίτητα στις αγορές και τα έξοδα.

Αν αγαπήσετε το σπίτι σας για όλα αυτά που ήδη έχει, αυτομάτως, θα δείτε ότι υπάρχουν δυνατότητες και για να τα αξιοποιήσετε και με άλλους τρόπους. Σε αυτό το άρθρο, εστιάζουμε στο σαλόνι, που ετοιμάζεται να φτιάξει ζεστές αναμνήσεις για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αυτός ο «πολυχώρος» χαλάρωσης και διασκέδασης στο σπίτι, είναι έτοιμος να αφήσει στην άκρη ό,τι τον επιβαρύνει και να ανανεωθεί χωρίς να σας ταλαιπωρήσει.

Με λίγες κινήσεις που διαρκούν λίγα λεπτά, κάτι διαφορετικό θα δείτε να συμβαίνει στο χώρο.

Η ατμόσφαιρα και η ενέργειά του θα αλλάξουν. Ακόμα κι αν στο σαλόνι σας, υπάρχουν βαριά, ογκώδη έπιπλα από το παρελθόν που δεν μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε γιατί το κόστος είναι απαγορευτικό για εσάς αυτή την εποχή, μπορείτε με μικρές προσθήκες να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον με φρεσκάδα.

Οι ιδέες που ακολουθούν περιλαμβάνουν οδηγίες για την ανανέωση του χώρου, με ένα μικρό ποσό ή και μηδέν ευρώ. Θα χρειαστούν λίγα μόνο λεπτά από τον χρόνο σας.

Πηγή:bovary.gr